bestellen - reserveren

Hier kunt u boeken zoeken, bestellen of zien of we het op voorraad hebben. Een boek dat niet op voorraad is, kunt u gewoon bestellen en thuis laten bezorgen of reserveren en in de winkel ophalen.

Mediterraneo

Terug
Een culinaire reisgids van de mediterrane middeleeuwen
€ 24,99
Ingenaaid boek
Pagina's : 352
Uitgegeven bij Ambo|Anthos

isbn : 9789026343377

Niet op voorraad

Op werkdagen besteld, zo spoedig mogelijk thuisbezorgd

Beschrijving

Mediterraneo van Jacques Meerman is een culinair meesterwerk waarvan elke geschiedenisliefhebben zal smullen. Voor de lezers van De zijderoutes van Peter Frankopan.

In Mediterraneo maakt Jacques Meerman in de voetsporen van een Franse monnik, een joodse rabbi, een islamitische ambtenaar uit Granada en een Marokkaanse geograaf om een reis te maken rond de Middellandse Zee in de twaalfde eeuw.

In navolging van zijn alom bejubelde Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken schrijft Meerman met Mediterraneo een nieuw culinair standaardwerk, waarin hij als eerste de voornaamste eetculturen van Europa met elkaar in verband durft te brengen. Met zijn recepten, verhalen, analyses en achtergronden biedt Meerman een brede historische kijk op de wereldkeuken. Een culinair-historische reisgids om je vingers bij af te likken.

‘Een spannende en betoverende culinaire odyssee, een verbazingwekkend verhaal dat laat zien wat we vandaag de dag op ons bord hebben.’ – Claudia Roden

Detail product

Door (auteur) :Jacques Meerman
Taal : Nederlands
Gewicht : 572 gr | Hoogte : 231 mm | Breedte : 150 mm | Dikte : 30 mm
Bzoek de boek zoekengine